Onze event partners

Wat zijn we ontzettend blij en trots dat we Hanos Texel en Vakantiepark de Krim als partner mogen verwelkomen.

Maak kennis met onze Eventpartners:

HANOS
Met zijn 1700 m2 is HANOS Texel een van onze kleinste groothandels. HANOS Texel richt zich dan ook vooral op het beleveren van klanten, zowel in de toeristische als in de horecamarkt op Texel en in de Kop van Noord-Holland. De klantenkring loopt uiteen van horeca en supermarkten tot de Texelse veerboot. Toch is deze groothandel ook een zelfbedieningsgroothandel: het aanwezige assortiment is echter minder uitgebreid dan bij de grotere vestigingen van HANOS. Zo heeft HANOS Texel bijvoorbeeld geen versafdelingen. Natuurlijk worden onze klanten op Texel wel beleverd vanuit ons totaalassortiment, dit gebeurt dagelijks via onze groothandel in Apeldoorn.

Vestigingsmanager Roel Hooijschuur vertelt over zijn groothandel: “HANOS Texel is een kleinere groothandel met een klein hecht team. Het contact met de klanten staat centraal en dat houdt niet op na 17:00 uur!” 

VAKANTIEPARK DE KRIM 

Evenementenhal Texel is een moderne, aantrekkelijke, multifunctionele evenementenhal. Buiten het hoogseizoen vinden hier evenementen, concerten, beurzen en congressen plaats. Deze organiseren wij deels zelf, maar Evenementenhal Texel is ook te huur voor uw evenement!

De gloednieuwe Evenementenhal Texel heeft in November 2018 haar deuren geopend. De evenementenhal ligt direct naast restaurant ’t Paviljoen, bij het centrumplein van Vakantiepark De Krim. Het is een spectaculaire evenementenlocatie dat van alle luxe is voorzien. Inclusief eilandgevoel: lekker dichtbij… maar er toch even helemaal tussenuit.

Grote evenementenhal tot 1400 personen
Bij binnenkomst in de foyer ervaart u al meteen het verschil met een traditionele evenementenhal. De intieme sfeer doet denken aan een theater of luxe hotellobby. De foyer biedt ruimte aan zo’n 200 bezoekers. In combinatie met de grote hal is de capaciteit 1400 personen dé place-to-be voor het grote publiek!

De evenementenhal is dertig bij zestig meter, met een hoogte van tien meter. Het beschikt over de modernste technische apparatuur op het gebied van licht en geluid. Hierdoor is het mogelijk om zowel een kleine intieme sfeer te creëren alsmede een groot licht spektakel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *