Deelname WHIER

Beste horeca & hospitality ondernemer,

De horecabeurs op Texel krijgt een make-over!

Na 25 jaar komt de organisatie in andere handen. Puur zsa zsa zsu events neemt het stokje over. Deze plannen krijgen inmiddels serieus vorm: de eerste editie van horeca & inspiratie event WHIER op maandag 10 en dinsdag 11 februari 2020. Ik zou je willen vragen of je interesse hebt om deel te nemen aan ons event.

Wat is WHIER?

Hét horeca & hospitality inspiratie event van de Wadden waarbij verbinding & verdieping centraal staan. Waar ondernemers elkaar vinden, om zo een antwoord te krijgen op hun behoefte om ‘anders’ te ondernemen.

Voor wie is WHIER?

  • Standhouders die het graag anders doen zijn van harte welkom om hun producten / diensten aan de bezoeker te laten zien. Geen standaard beurs setting maar een indoor festival setting om op een dynamische manier jouw bedrijf te laten zien. Niet alleen een uitgeklapt tafeltje, maar een interactieve setting, een goed gesprek, lezing, showcase, demo of pop up versie van wat jij doet. Breng het tot leven!

Naast de Texelaars… zijn deelnemers uit het hele land benaderd op basis van onze bezoeken aan de Horecava, Gastvrij Rotterdam en de BBB Maastricht.

  • Bezoekers; ondernemers uit de horeca & recreatiesector die het graag anders willen doen dan gisteren en zin hebben in morgen.

Meer dan een horecabeurs

Het event bestaat uit een in & outdoor festival en markt, pop-up restaurant, inspiratie & educatie tribune en natuurlijk een dynamische beursvloer met verschillende stands.  Denk daarom verder dan alleen een paar M2 meters, maar ook over hoe we jouw product / dienst tot leven kunnen laten komen op het event.

Laten we met elkaar laten zien dat een beursvloer kan leven!

 

Waar

Evenementenhal de Krim op Texel

 

Doel

Inspireren, verbinden & verdiepen

 

Deelname

Dat kan al vanaf € 500,-  excl BTW / € 55,- p/M2 (partners van HANOS ontvangen 10% korting), maar we staan open voor jouw eigen ideeën en inbreng.

Heb je interesse? Dan stem ik graag jouw type stand, mogelijkheden en de deelnamevoorwaarden met je af. De inschrijving is vanaf medio november t/m medio januari geopend.

Zet je 10 & 11 februari 2020 alvast in jouw agenda?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *